niets ondernemen,alleen maar dwars liggen

De topics/onderwerpen van vóór 31 december 2012 waar geen of sinds geruime tijd geen antwoord op is gegeven, zijn hier geplaatst.
Gesloten
Gast

niets ondernemen,alleen maar dwars liggen

Bericht door Gast »

hallo allemaal.
ik heb een vraag die erg complex is(tenminste ik had er nog nooit aan gedacht)
begin 2008 zijn mijn parner en ik uit elkaar gegaan,we hebben samen 2 kinderen van 4 en 6,nooit getrouwd geweest maar alles op beide namen,zowel de of het ouderlijk gezag als huis etc etc.
vervolgens na hard denken en een goede oplossing te zoeken voor beide partijen kwamen we er zelf niet uit en zijn met een mediation specialist om tafel gaan zitten.
wat ik wilde scheen wettelijk niet mogelijk te zijn dus moest ik andere keuzes maken,ik heb vervolgens de keus gemaakt om voor mezelf te kiezen wat betreft materieele dingen,omgangs regeling met de kinderen was wel uit te komen(dacht ik)
toen ik daadwerkelijk mijn besluit had genomen en dat te kennen gaf,toen gebeurden er dingen die ik niet heb zien aankomen.
ik heb gezegd dat ik de hele zaak zsm wilde afhandelen en dat onze gezamelijke woning maar te koop moest(zit een leuke overwaarde in waar ook ik jaren voor heb krom gelegen)
toen ze dat hoorde hield ik plots niet meer van de kinderen en werd ik beticht van kindermishandeling.
na een paar maande tobben ben ik naar een advocaat gestapt om de zaak te bespoedigen(valt ook tegen)
financieel kan ze de kar niet trekken.
in tussen kan ik er een boek over schrijven wat er allemaal is gebeurt,maar afgelopen vrijdag kreeg ik een fax bericht dat ik mijn kinderen niet meer kon zien omwille van de kinderen.....
als ik een slechte vader ben hebben ze een punt maar ik weet 100%zeker dat ik wel een goede vader ben.
we zijn ruim 3/4 jaar verder en nog geen steek verder,
mijn vraag is dus of er mensen zijn die daar ervaring mee hebben en hoe ik het het beste kan oplossen..
bedankt alvast.....
lennart
Gesloten