Ik mis mijn mannetje

De topics/onderwerpen van vóór 31 december 2012 waar geen of sinds geruime tijd geen antwoord op is gegeven, zijn hier geplaatst.
Gesloten
Gebruikersavatar
sdwv
Administrator
Administrator
Berichten: 197
Lid geworden op: 11 aug 2006, 18:25

Ik mis mijn mannetje

Bericht door sdwv »

Radeloos Geplaatst: 12 Sep 2005 01:16 pm Onderwerp: Ik mis mijn mannetje

--------------------------------------------------------------------------------
Na onze scheiding (we woonden samen) in juli 2003 is de bezoekregeling goed nageleefd tot september 2004. (ieder ander weekend en iedere woensdagmiddag) Toen begon mijn zoontje van toen bijna 5 seksueel gedrag te tonen dat niet bij zijn leeftijd hoort. D.w.z. dat hij schuttingtaal en zo gebruikte. Hij is autistisch van aard en krijgt gespecialiseerd onderwijs. Nu beweert mijn ex dat ik mijn zoontje heb bloot gesteld aan seksueel misbruik. De moeilijkheid is dat het heel moeilijk is om aan te tonen of zijn gedrag samenhangt met zijn autisme of niet. De rechter heeft de Kinderbescherming ingeschakeld en een voorlopige begeleide omgangsregeling toegekend van 2 uur per zaterdag. Deze heeft mijn ex inmiddels weer - na enkele weken - naast zich neergelegd. Ik heb mijn kleine nu al 5 weken niet gezien maar moet wel iedere maand 300 euro betalen. De kinderbescherming gaat nu bij de rechter verplichte begeleide omgangsregeling aanvragen maar dat duurt allemaal zo lang. Wellicht zullen er dwangsommen gevorderd kunnen worden maar kan ik deze dan verrekenen met de kinderalimentatie ? Ik ben radeloos want ik mis mijn kleine.................


wim en gerda Geplaatst: 12 Sep 2005 01:28 pm Onderwerp: Re: Ik mis mijn mannetje

--------------------------------------------------------------------------------
hallo,

weet je waar je mee zit ken ook t hele verhaal wij doen al ruim 3 jaar mee met deze ellende.
de kinderbescherming heb ik helaas geen hoge pet op dit omdat ze altijd partij kiezen voor de ( zogenaamde ) zwakste schakel.
wij hebben toen heel veel verzet gepleegt bij de kinderbescherming dit omdat ze niet onpartijdig waren maar voor de leugens gingen.
en dat maakt t heel moeilijk want dan moet je je bewijzen dat heb ik gedaan want de rechters begonnen anders te oordelen en da laatste uitspraak ligt vast maar zien doen we m hier nu niet .....

dus nogmaals verwacht niet te veel vd kinderbescherming want.....

wij hebben nu zoiets zij houdt t kind zij geen geld voor onderhoudt want dat gaat aan haar op en niet aan onze kleine bedoel ze verdienen daar ook met z`n 2-en en ik heb der hier 4 te voeden.
mijn advocaat weet t ook dat ik niet ga betalen voor wat ik ook niet heb .

ik wens je der heel veel sterkte mee zal nog wel een lange strijd worden.
Gesloten