Pilot bijzonder curator / gedragsdeskundige

Plaats hier alles wat u met wetgeving te maken heeft.
Dit kunnen onderwerpen over de huidige wetgeving zijn of voorstellen voor nieuwe.
Plaats reactie
EDA
Ervaringsdeskundige
Ervaringsdeskundige
Berichten: 856
Lid geworden op: 03 feb 2007, 23:22
Locatie: The more problems you have, the more you can learn!

Pilot bijzonder curator / gedragsdeskundige

Bericht door EDA »

BetsLenie
Deskundige schrijver
Deskundige schrijver
Berichten: 132
Lid geworden op: 14 sep 2016, 16:14

Re: Pilot bijzonder curator / gedragsdeskundige

Bericht door BetsLenie »

Heel interessant. Had ik al gezien en van gehoord op tv. Maar zo'n lang document. Het is als altijd. Veel woorden weinig daden. In de praktijk zou het veel eenvoudiger kunnen. En juridische kennis bij mensen die de kinderen horen kan juist verhinderend werken om in het belang van kinderen te handelen. Alle belangenbehartigers in welke branche dan ook zijn al teveel gebonden aan allerlei regels of protocollen. Niemand mag buiten de lijntjes denken laat staan werken en dus komt er zelden of nooit iets goeds van.
Wat denk je als voorbeeld van een club met kinderpsychiater/orthopedagoog en kinderarts die kind onderzoeken en tot heel juiste bevindingen komen in de ogen van vader en school maar moeder loopt er boos weg. Vervolgens zegt die kinderarts tegen vader "Ik kan niet helpen". Wat moet je dan met hulpverleners aan. Het kind staat in de kou uiteindelijk. Niemand helpt het kind. Misschien dat over een aantal jaren zo'n curator af en toe wat invloed heeft. Maar dan zijn we veel tijd en geld verder en vele kinderen is het al slecht vergaan en zij zijn toch onze toekomst!?
EDA
Ervaringsdeskundige
Ervaringsdeskundige
Berichten: 856
Lid geworden op: 03 feb 2007, 23:22
Locatie: The more problems you have, the more you can learn!

Re: Pilot bijzonder curator / gedragsdeskundige

Bericht door EDA »

om in het belang van kinderen te handelen
DRIE woorden vallen mij op, namelijk:

KINDEREN

HANDELEN

BELANGEN


Kinderen/mensen zijn inderdaad HANDEL.

En diegenen die handelen, met mensen en kinderen, hebben BELANGEN. Niet de handelswaar an sich.

En hoe weet je dat je als kind/mens handelswaar bent?

Door te beseffen dat je een contract hebt, onvrijwillig ( Dus eigenlijk heb je GEEN contract, want elk contract in de handel moet VRIJWILLIG tot stand gekomen zijn ), in de vorm van een geboortebewijs!!
Vraag het ding maar op. Er staat een nummer op dat je terug kunt vinden bij de BEURS. Het is een verhandeld document, met jou of je kind als onderpand. De waarde van dat geboortebewijs hangt samen met de te verwachte opbrengst van jou als mens gedurende je leven. Gaat om Miljoenen dus. Voorwaar een flink belang.

Zolang wij deel WILLEN uitmaken van dat systeem van handel, ook wel economie genaamd, heb je niks te vertellen. Lijkt wellicht zo, maar het systeem is zo dichtgetimmerd en wordt steeds dichter getimmerd, dat je beweigingsvrijheid steeds meer wordt ingeperkt. Maar je kunt natuurlijk je onttrekken aan dat systeem. Het contract dat je hebt is door JOU namelijk niet getekend. Je was NET op de wereld en je nooit bewust van wat er voor jou getekend werd en daarmede overeengekomen bij de Burgerlijke stand van de Gemeente waar je bent geregistreerd bij de staat.

De handelaars hebben er belang bij dat er zo veel mogelijk verwarring heerst en zo min mogelijk duidelijk is wat er precies zich uit het zicht van de massa afspeelt. Dan gaat dat spelletje nog ff door, incl de winst, het geld in de zakken van de handelaren.

Leren HOE het werkt is dus de eerste stap naar een weg uit die shit.

http://www.ikclaimmijnnaam.nl is een mogelijkheid om hierover meer te weten te komen.

Waarom kan een moeder blijven weigeren en dus vader en kind in de kou laten staan?????

Omdat het familierecht HANDELSrecht als basis heeft. En in de handel is er geen contract wanneer niet BEIDE partijen instemmen. Blijft moeder weigeren, kan er geen CONTRACT worden opgesteld. Recht(en) bestaat niet. Recht van kind om een vader.... Bullshit. Als moeder het contract niet vrijwillig aangaat, is er dus in het handelsrecht geen mogelijkheid om dat "recht" dat wij denken te hebben te verwezenlijken.

En daar zijn al vele vaders op stuk gelopen. Hoe je ook van je kind houd, het maakt niks uit, omdat er consensus moet zijn, voor elke DEAL binnen het handelsrecht.
Plaats reactie