Pagina 1 van 1

Ouderschapsplan Onderzoek

Geplaatst: 22 mei 2015, 15:15
door StudentUvA
Beste ouder,


Ik doe onderzoek naar het ouderschapsplan vanuit de Universiteit van Amsterdam. Mijn onderzoek richt zich op de positieve aspecten en de knel- en verbeterpunten van het ouderschapsplan. Om hier meer inzicht in te krijgen zoek ik ouders die na maart 2009 gescheiden zijn en dus een ouderschapsplan hebben opgesteld.

Mocht u na maart 2009 gescheiden zijn, dan nodig ik u graag uit om via onderstaande link mijn online vragenlijst in te vullen. Uw deelname is anoniem en uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

Uw antwoorden zouden mij ontzettend helpen in mijn onderzoek.


https://nlpsych.qualtrics.com/SE/?SID=S ... Xi0pZNyMJf



Met vriendelijke groet,

Joske Spetter
Research Master Universiteit van Amsterdam

Re: Ouderschapsplan Onderzoek

Geplaatst: 22 mei 2015, 15:21
door ll2014
StudentUvA schreef:Om hier meer inzicht in te krijgen zoek ik ouders die na maart 2009 gescheiden zijn en dus een ouderschapsplan hebben opgesteld.
Laat die "dus" maar weg, als je geen ouderschapsplan opstelt omdat je het niet eens wordt lijkt er geen enkele verplichting te zijn.
Een rechter zal in zo'n geval een uitspraak doen over je geschil, maar eist helemaal geen ouderschapsplan....

Re: Ouderschapsplan Onderzoek

Geplaatst: 22 mei 2015, 16:36
door kiekiek
Voor de helft van de kinderen van gescheiden ouders is geen ouderschapsplan, omdat de verplichting onderuit is gehaald door een slimme SP-senator die nog net een uitzondering aan de wet wist toe te voegen: 'er is geen ouderschapsplan verplicht indien ouders niet tot overeenstemming kunnen komen'.

Richt daar je pijlen op en laat de rest rusten, want dat is alleen maar een afleiding van hoe goed een ouderschapsplan wel is. Niet dus!

Re: Ouderschapsplan Onderzoek

Geplaatst: 23 mei 2015, 00:36
door Casper
@Joske, succes! en ik hoop dat je de resultaten van het onderzoek in algemene termen wilt delen op dit forum (waar dit onderwerp ook een aantal malen is besproken).

Re: Ouderschapsplan Onderzoek

Geplaatst: 28 mei 2015, 01:17
door witte woef
Wil je veel succes wensen met jouw onderzoek en het vinden van belangstellenden.

Mvg witte woef