Hoe jeugdbescherming de omgangsregeling tegen jou gebruikt

Plaats hier alles wat te maken heeft met omgangsregelingen.
Bent u tevreden?, is er iets mis? wat gaat er mis enz.
RicardoB
Nieuwe schrijver
Nieuwe schrijver
Berichten: 9
Lid geworden op: 20 jun 2018, 23:56

Hoe jeugdbescherming de omgangsregeling tegen jou gebruikt

Bericht door RicardoB »

Dit zijn de truckjes uit de doos van Jeugdbescherming als je een beschikking hebt en eist dat moeder de omgangsregeling nakomt:

1. Jouw beschuldigen dat jij de omgangsregeling ook niet nakomt mocht je ooit in de file staan en 5 minuten te laat komen.

2. Als je werkt moet jij maanden van te voren aangeven wanneer jij de kinderen in de vakantie wilt, met of zonder bemiddelaar van Impegno of Enver nemen zij jouw data in ontvangst en jij gaat vrij nemen van jouw werk en 24-48 voor de vakantie krijg je een melding dat moeder niet akkoord gaat. Succes met werk dan!

3. Als je recht hebt op Vaderdag dan krijg je een halve Vaderdag, vooral als je niet in de buurt woont kun je lekker in de middag je kinderen ophalen zodat je zo min mogelijk kunt doen!

4. Het weigeren van het opschrijven dat moeder de omgangsregeling niet nakomt maar noteert dat beide ouders de omgangsregeling niet nakomen. En hier later steeds naar wijzen zodat jij een aandeel hebt in het niet nakomen van de omgangsregeling.

5. Als je voor Jan met de korte achternaam voor de deur staat en moeder niet thuis is om de kinderen mee te geven schrijven de GI's dat jij een andere mening van de omgangsregeling hebt, ook al heeft moeder dan ineens 3 weekended de kinderen.

6. Heb jij recht op de helft van de vakantie? Prima welke helft wil jij dan? de onderste helft of de bovenste helft? (lees de boer en de troll)

7. Een dag! 2023 jaar geleden hebben de Romeinen hier bepaald dat een dag 24 uur is. Iedereen weet dit maar wanneer jij de kinderen volgens jouw omgangsregeling een dag hebt (Vaderdag, verjaardag, feestdag) dan is volgens de GI's de definitie van een dag veranderd. Een dag is dan ineens een paar uur!

8. Jij werkt en moeder niet? Jij moet flexibel zijn en ten aller tijden zaken verplaatsen voor moeder als het haar niet uitkomt. Als iets jouw niet uitkomt dan kan moeder zich niet aanpassen want zij heeft het druk! ook al zou zij dan niet druk zijn met jouw kinderen omdat jij hun hebt of dat zij op school of op het KDV zitten. 0,0 respect of begrip voor jouw werk en 100% respect en begrip voor moeders situaties.

9. Wisselen van kalenders of net doen alsof niemand weet wat even of oneven is. Heb jij een regeling met de omgangsregeling en bijv de kinderen de even weken? dan zijn de kinderen soms alsnog de even weken bij moeder. zogenaamd weet niemand wat even of oneven is of wordt er een andere kalender gebruikt bijvoorbeeld een Engelse waarbij de weekend soms in een andere week zitten. Er staat namelijk niet in een beschikking van de rechtbank welke kalender er voor het weekeind gebruikt moet worden. ook al heeft moeder dan ineens de kinderen 3 weekenden.

10. Wordt de omgangsregeling niet nagekomen en de GI's doen niets? Nou dan ga je naar de polite dien je onttrekken uit gezag in en eventueel maak je een klacht. De GI's zeggen dan tegen de raad en de kinderrechter dat jij de hulpverlening en processen blokkeert omdat jij klachten in dient en naar de politie gaat dus tja dan is het je eigen schuld he? Ga jij naar de politie dan blokker je Jeugdbescherming en kunnen zij jou niet helpen en daarom zie jij je kinderen dus niet!

11. Heb jij bewijzen en probeer jij juridisch met of zonder juristen te onderbouwen dat het niet klopt wat de GI sch

Dit lijkt logisch maar hier is hoe Jeugdbescherming dat opschrijft:

1. Vader komt zelf ook de omgangsregeling niet na of Beide ouders komen de omgangsregeling niet na.
2. Er zijn onduidelijkheden aan vaders kant over de omgangsregeling.
3. Vader heeft een andere interpretatie van de omgangsregeling / stelt onrealistische eisen.
4. Vader ziet zijn eigen aandeel niet in.
5. Vader komt onaangekondigd voor de deur omdat hij een andere interpretatie heeft van de omgangsregeling.
6. Vader werkt niet mee aan de omgangsregeling.
7. Vader werkt niet mee / stelt onrealistische eisen.
8. Vader is niet flexibiel (en dus niet zeggen beide ouders of moeder is niet flexibiel en weglaten dat je niet altijd zo maar vrij kunt nemen).
9. Vader heeft een andere mening over de omgangsregeling.
10. Vader blokkeert de hulpverlening.
11. Vader blokkeert de hulpverlening door constant klachten in te dienen.

Je kan je hier niet tegen verdedigen, de rechtbank neemt alles wat de GI schrijft als de waarheid dus jij kunt met bewijzen komen maar dan wordt er gewoon gezegd dat dit enkele voorbeelden zijn, ook wordt er geen rij van concrete feiten door de GI opgesteld zodat je puntsgewijs ieder feit kan weerleggen. De rechter heeft het zelf ook tegen mij gezegd dit is wat de GI schrijft, zij hoeven geen waarheidsvinding te doen en het is leuk dat je enkele concrete voorbeelden met bewijs aanhaalt maar het blijft staan!

Mochten je kinderen toevallig zeggen dat ze meer contact met jou willen en het vervelend vinden dat het contact verbroken wordt, zoals in mijn geval, dat zijn je kinderen ineens dom en heeft vader de kinderen geïnstrueerd dat te zeggen terwijl hij de kinderen bijna nooit ziet.

Ieder voordeel dat je hebt wordt als nadeel tegen jou gebruikt. je moet beseffen dat de trias politica niet bestaat in kindzaken maar een quad politica omdat er een non profit organisatie (Jeugdzorg) bij is gekomen die zonder waarheidsvinding suggestieve beschuldigingen uit.

Jeugdzorg gaat jou nooit gelijk geven omdat jouw gelijk er voor zorgt dat jeugdzorg geen budget voor jouw kinderen meer krijgt omdat het probleem dan is opgelost. Jouw probleem is hun bestaansrecht!

De enige mogelijke oplossing dat moeder de omgangsregeling niet nakomt is direct 5-10.000 euro betalen aan een advocaat en via de advocaat de politie inschakelen en een dwangsom laten opleggen. Wachten tot moeder de omgangsregeling weer niet nakomt en iedere keer de dwangsom incasseren / eventueel weer 5-10.000 euro advocaat en de dwangsom laten verhogen totdat moeder de dwangsom niet meer kan betalen en (in theorie) naar de gevangenis moet waardoor de kinderen geen verzorger meer hebben en hun bij jou moeten wonen.

Denk niet dat Politie / gemeentes / jeugdzorg jouw gaan helpen. De politie heeft het druk die schakelt veilig thuis in, veilig thuis de gemeente en die stuurt dan weer iemand die valse beschuldigingen aan jouw adres gaat opschrijven zodat de kindertafel jeugdbescherming inschakelt dan gaat Jeugdbescherming hiermee verder en schakelt de raad van de kinderbescherming in dan krijgen je kinderen OTS (omdat ouders niet kunnen communiceren, dus ook jouw fout want jij hebt dan zgn een beperking want je kunt niet communiceren of je bent een jaloerse ex) en dan ben je je kinderen kwijt want jeugdbescherming gaat dan zeggen dat jij een gevaar bent voor het welzijn van jouw kinderen en is het beter dat jij geen contact meer hebt met jouw kinderen en dan ben je je kinderen kwijt tot hun 18 worden en heel toevallig jeugdbescherming geen geld meer krijgt en dan krijg je je kinderen weer te zien.
Plaats reactie