HERZIENING VAN ALIMENTATIE NA NW HUWELIJK MET KINDEREN

De topics/onderwerpen van vóór 31 december 2012 waar geen of sinds geruime tijd geen antwoord op is gegeven, zijn hier geplaatst.
Gesloten
Gebruikersavatar
sdwv
Administrator
Administrator
Berichten: 197
Lid geworden op: 11 aug 2006, 18:25

HERZIENING VAN ALIMENTATIE NA NW HUWELIJK MET KINDEREN

Bericht door sdwv »

freek Geplaatst: 01 Dec 2005 05:04 pm Onderwerp: HERZIENING VAN ALIMENTATIE NA NW HUWELIJK MET KINDEREN

--------------------------------------------------------------------------------
HALLO MENSEN

Wie o wie kan me helpen.

Heb uit een vorig huwelijk een dochter van 11 jaar. Kan haar door toedoen van mijn ex-vrouw en haar nieuwe vriend al 2 jaar niet zien. Ze is er niet of ziek of de deur blijft gesloten.

Ik ben nu sedert 7 jaar opnieuw getrouwd en heb met mijn nieuwe partner 3 heerlijke kids. Deze in de leeftijd van 1-5-6 jaar.

Ben samen met mijn vrouw enkele maanden geleden door een reorganisatie op straat komen te staan. Zij krijgt nu een uitkering en ik moet nog wachten of ik een uitkering krijg.
Ik moet nu iedere maand 280,00 euro overmaken voor mijn dochter uit eerste huwelijk. Dit kan ik de laatste tijd ternauwernood opbrengen.
Krijg nu weer iedere maand van de deurwaarder brieven dat ik achterlig met betalen.

KAN IK EEN HERZIENING AANVRAGEN, EN WAAR MOET IK ZIJN HIERVOOR.

We zijn er honderden euro's per maand er achteruit opgegaan. Tijdens de indexering van de alimentatie voor mijn ex en kind had ik nog geen kinderen met mijn huidige vrouw. Nu heb ik er dus 3 en zijn we beiden werkeloos.

WIE KAN ME HELPEN

MIJN EXVROUW HEEFT NU WERK EN HAAR VRIEND OOK


chaymo Geplaatst: 29 Dec 2005 01:33 am Onderwerp:

--------------------------------------------------------------------------------
Ja je kan via de rechter een verzoek tot nihilstelling aanvragen vanaf het moment dat je inkomen is gedaald maar vergeet niet dat het inkomen van uw vrouw ook meegerekend word als jullie in gemeenschap van goederen bent getrouwd. Ook al heb je zelf kinderen nu of dat het er 1 is of 10 daar kijkt de rechter helaas niet naar.

Ik zou je adviseren naar een advocaat te gaan en door hem een verzoek in te laten dienen voor een verlagen of een nihilstelling van de allimentatie. Je advocaat kan dan ook een berekening maken voor je draagkracht.

Belangerijk is wel dat je goed en duidelijk bewijs afleverd dat je inkomen is gedaald en per wanneer en het is ook niet verkeerd om aan te geven dat je ex en haar vriend een volledige inkomen hebben.
Zoek een advocaat die gesprecialiseerd is in dit soort zaken dat scheelt een hoop tijd. Ook denk ik dat je wel in aanmerking komt voor een toevoeging als je inkomen niet zo hoog is.

Ik wens je veel succes en sterkte
Gesloten