Verzoek Wijziging omgang door Jeugdbescherming

Heeft U de RvdK in de nek. Schrijf Uw ervaringen hier neer.
JasonL
Zeer gewaardeerde schrijver
Zeer gewaardeerde schrijver
Berichten: 37
Lid geworden op: 15 mei 2015, 16:02

Verzoek Wijziging omgang door Jeugdbescherming

Bericht door JasonL »

Beste allemaal ,

Na ruim een jaar afwezig te zijn geweest moet ik helaas weer schrijven en hoop ik op jullie input in deze zaak.

Nu bijna een jaar verder na veel gesprekken bij jeugdbescherming heeft me ex in het beginsel de eerste gezinsvoogd laten vervangen. Omdat me ex het niet eens was met wat de gezinsvoogd heeft gezegd en gedaan. De eerste gezinsvoogd zag precies wat er zich allemaal afspeelde en waar me ex mee bezig was. Nieuwe gezinsvoogd kwam en die gooide de boel weer helemaal om. Onderussen is begin dit jaar ots opgelegd ik dacht dat komt mij ten goede maar helaas. Mij word de boetekleed aangereikt. De kinderbescherming heeft in 2015 onderzoeken gedaan voor omgang en gezag. Beide toegewezen in oktober 2015 uitbereiding omgang start 2016. Ex in hoger beroep maar ex heeft ook schorsingsverzoek gedaan om overnachten te stoppen. Is niet gebeurd maar wel verkort van een heel weekend naar zaterdag zondag.
Maar heeft jeugdbescherming met name de nieuwe gezinsvoogd een verzoek gedaan van wijziging omgang. Omgang met tijdelijke begeleiding,! Mijn zoon heeft al ruim 5 jaar omgang met mij zonder begeleiding en nu willen ze ineens met begeleiding!!! Niet te geloven en dat allemaal omde dingen die mijn zoon zeg tegen hun en school. Maar in het raadsrapport staat duidelijk dat het dingen van mama moet zeggen.
Mijn gezinsvoogd blijft mij pushen om omgang met overnachting tijdelijk te stoppen mijn advocaat geef aan dat dat niet aan de orde is en wij conform de beschikking de omgang blijven uitvoeren. Gezinsvoogd zeg dan weer dat dat wel om je zoon gaat als jij niet meewerk zal ik dat ook tegen de rechter vertellen. Pure intimidatie lijkt mij. Mijn advocaat had al een brief gestuurd naar de gezinsvoogd maar de gezinsvoogd verteld mij dat mijn advocaat niet haar gesprekspartner is. Deze week is de zitting. Iemand enig idee wat er zou kunnen gebeuren. Zou het kunnen dat omgang gewijzigd word ondanks onderzoek van de RvdK . Of is de kans groter dat de omgang in stand blijft volgens de beschikking. 1 detail nog in mei is het hoger beroep.

Ik schrijf onder de naam JasonL maar ik was hier ook bekend onder de namen pinda78 en dwazevader maar ben de inloggegevens kwijt.
Ik hoor graag van jullie.
Plaats reactie