ontvoering naar buitenland en het nederlandse recht.

De topics/onderwerpen van vóór 31 december 2012 waar geen of sinds geruime tijd geen antwoord op is gegeven, zijn hier geplaatst.
Gesloten
Gebruikersavatar
sdwv
Administrator
Administrator
Berichten: 197
Lid geworden op: 11 aug 2006, 18:25

ontvoering naar buitenland en het nederlandse recht.

Bericht door sdwv »

julius1 Geplaatst: 28 Jul 2005 12:22 am Onderwerp: ontvoering naar buitenland en het nederlandse recht.

--------------------------------------------------------------------------------
Sinds 2 maanden is mijn (ex-) vrouw (ze is gewoon nederlandse)met de kinderen naar duitsland vertrokken zonder mijn medeweten. Ze heeft ze van school gehaald en is weggegaan. Nu is er sinds februari 2005 een nieuwe wet waarin staat dat als je beidde gezag hebt dan moet je toestemming geven om naar het butenland te gaan. Ze heeft geen id papieren van de kinderen bij zich.Door dit alles heb ik in den haag bij de centrale autorithie aangifte gedaan en dat is door gestuurd naar duitsland. Daar hebben ze het in behandeling genomen en mij (ex) vrouw aangemaand om vrijwillig mee tewerken. Dit heeft zij geweigerd nu moet zij in duitsland voor komen ivm ontvoering. Inmiddels heb ik een voorlopige voorziening aangevraagd. Ik mag in mijn huis blijven wonen en mijn zoon 3 weekenden achter elkaar zien en dan een weekend heeft zij hem. Mijn ""stief"" dochter (10 jr) die ik al 8jaar als mijn eigen verzorg en lief heb mag ik niet zien. Nu heeft de nederlandse rechter beslist dat ik de aangifte van de ontvoering moet opheffen.. Mij ex vrouw verblijft steeds met de kinderen op andere plaatsen. Eerst woonde ze op een escort buro en nu vlak bij haar moeder(tenminste dat zegt ze) En ik heb geen woonadres van mijn kinderen. Het centrale autorithie zegt dat ze vervolgt moet worden als ontvoerster . Wat moet ik nou doen? heeft iemand hier ervaring mee?

Help help help Fred


peter Geplaatst: 24 Okt 2005 05:21 pm Onderwerp:

--------------------------------------------------------------------------------
maar hoe zit het nou met de stiefdochter? die jij als je eigen kind ziet heeft zij geen eigen vader of is hij achtjaar geleden overleden? als hij nog leeft weet je hoe vader zich al die jaren heeft gevoeld. mijn kinderen hebben nu een halfjaar ongevraagt een stiefvader en mij (hun echte papa) mogen ze niet meer zien ,gek ben ik van verdriet ,ik hoop niet dat deze stiefvader het nog achtjaar volhoud ,hij slaapt met moeder en steelt mijn kindjes "legaal" want dat mag hier. sucses!


Dennis Geplaatst: 27 Okt 2005 12:47 am Onderwerp: legale diefstal

--------------------------------------------------------------------------------
Beste Peter en Julius1,

ik voel met jullie mee. Mijn kinderen zijn enkele jaren geleden bij mij weggestolen na de scheiding door mijn ex-vrouw. Nu dient zich een stiefvader aan, die overigens al kleinkinderen heeft van dezelfde leeftijd als mijn eigen kinderen. Zelf vind ik dat opzich al een ongezonde situatie voor mijn kinderen naast het feit dat ze hun eigen vader nauwelijks nog mogen bezoeken. Het blijft mij verbijsteren hoe het mogelijk is dat er zoveel vaders tot op het bod getergd mogen worden door de moeders. De rechterlijke macht en de overheid staat erbij en kijkt ernaar.
Ik blijf hopen op betere tijden.
Dennis


mindfield Geplaatst: 01 Nov 2005 11:30 am Onderwerp:

--------------------------------------------------------------------------------
De schuld ligt niet bij de ouders maar bij de politiek..
De politiek neemt ons als vaders niet serieus, voor
hen is het makkelijker om lekker te blijven slapen
door te stellen dat de man degene is die voor het geld
moet zorgen en de moeder degene is die de kroost
op moet voeden..

Deze stelling stamt inmiddels uit de middeleeuwen..
De vrouwen hebben er tientallen jaren van alles aan
gedaan om te kunnen werken en niet de hele dag op
de kinderen te hoeven passen...

Nu moeten wij ons als vaders verenigen om ervoor
te zorgen dat wij als vaders niet alleen maar als
financiele melkkoe misbruikt en afgeschilderd worden
maar dat wij naast ons werk ook veel tijd aan onze
dochtertjes en zoontjes willen besteden...

Samen staan we sterk
Gesloten