Pagina 1 van 1

Ervaring bijzondere curator

Geplaatst: 08 mei 2019, 16:32
door Roos16
Hee hoi! Ik plaats vaker wat over omgangsregelingen en rechtszaken, nu is bij ons een bijzondere curator aangesteld door de rechter. Dit omdat mijn vriend een verzoek heeft ingediend voor erkenning, gedeeld ouderlijk gezag en omgangsregeling met zijn zoon van 3 en de moeder niet mee wil werken omdat het haar allemaal te zwaar valt. Volgende week is namelijk ook een rechtszaak voor dochter (ze is 6 en hij heeft haar erkend) deze rechtszaak zal de 2e rechtszaak zijn voor het gezamenlijke gezag en daarbij hebben we ook een verzoek ingediend voor een omgangsregeling omdat CJG moeder de hand boven het hoofd blijft houden en constant op de rem trapt met de omgang. Nu ben ik benieuwd wat ervaringen zijn van anderen met een bijzondere curator! Alle ervaringen en tips zijn welkom!

Re: Ervaring bijzondere curator

Geplaatst: 17 mei 2019, 09:18
door Condat47
Hallo Roos,

Ik heb nog geen ervaring met een bijzondere curator maar moeder heeft wel een verzoek ingediend bij de rechtbank (bodemprocedure) om de omgang te wijzigen en een bijzondere curator aan te laten stellen voor zoon.

Ik wil je alleen even succes wensen, hopend dat jij snel een omgangsregeling kan krijgen.

Re: Ervaring bijzondere curator

Geplaatst: 03 aug 2020, 12:35
door mrniemand
Beste Roos,

Het is alweer enige tijd geleden m.b.t. de ontwikkeling van jullie zaak.
Ik was vooral benieuwd in hoeverre jij de ervaring en tips aangaande de inzet van een bijzondere curator, met ons kunt delen.
Hopelijk heeft die inzet voor jullie een gunstige situatie gerealiseerd.

Vriendelijke groet.