Ervaring met mr. W.N. Sardjoe

Plaats hier alles wat te maken heeft met omgangsregelingen.
Bent u tevreden?, is er iets mis? wat gaat er mis enz.
Plaats reactie
Agnes
Nieuwe schrijver
Nieuwe schrijver
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 jun 2017, 19:02

Ervaring met mr. W.N. Sardjoe

Bericht door Agnes »

Ik kan iedereen aanraden, die een advocaat in het familierecht nodig heeft, om contact op te nemen met mr. W.N. Sardjoe van advocaten kantoor Wigman, Sardjoe & Van Weegberg advocaten.
Via de website van de stichting dwaze vaders kwamen wij terecht bij mr. W.N. Sardjoe en hebben wij, sinds 2007, gebruik gemaakt van zijn diensten.
Hij heeft mijn man geholpen om weer omgang te krijgen met zijn minderjarige zoon. Dit contact was binnen een hele korte termijn weer op gang gebracht.
Toen zijn zoon in 2013 twaalf jaar was geworden wilde hij graag bij zijn vader komen wonen in plaats van één weekend in de veertien dagen.
Na 3 jaar procederen (omdat moeder steeds nieuwe processen startte) heeft mr. Sardjoe ons altijd eerlijk en duidelijk verteld wat wel kan en wat niet. Hoofd van bijzaken scheiden, korte lijnen, goede planning en zijn inspanning heeft er voor gezorgd dat de zoon van mijn man nu de hoofdverblijfplaats bij zijn vader heeft en nu nog maar 2 dagen in de week bij zijn moeder is.
De zoon van mijn man is hier heel erg blij mee. Hij is mr. W.N. Sardjoe zo dankbaar voor wat hij voor elkaar heeft gekregen dat hij ook kinderen wil helpen om hun vader (vaker) te zien en wil nu ook advocaat worden in het familierecht.

Wij hebben mr. W.N. Sardjoe in de afgelopen 10 jaar leren kennen als een specialist in het familierecht, een realist en inspirator voor anderen.

Wij kunnen daarom zijn missie onderschrijven: Het rechtssysteem voor vaders moet beter.
https://www.wswadvocaten.nl/
EDA
Ervaringsdeskundige
Ervaringsdeskundige
Berichten: 856
Lid geworden op: 03 feb 2007, 23:22
Locatie: The more problems you have, the more you can learn!

Re: Ervaring met mr. W.N. Sardjoe

Bericht door EDA »

Ellende is een verdienmodel.

En ook Sardjoe zit in dat circus.

Als het puntje bij paaltje komt, gaat het hem ook louter om de centen.

Zie ook. https://youtu.be/9MX99tN7-uE
Plaats reactie